نوع: Type: پایان نامه

مقطع: Segment: کارشناسی ارشد

عنوان: Title: پیشبینی احتمال ابتلا به بیماری تب مالت با استفاده از تکنیکهای دادهکاوی در پایگاه دادههای کوهورت فامنین در دانشگاه علوم پزشکی همدان

ارائه دهنده: Provider: منا خامه ای - رشته صنایع

اساتید راهنما: Supervisors: دکتر حمیدرضا دزفولیان

اساتید مشاور: Advisory Professors: دکتر فریبا کرامت

اساتید ممتحن یا داور: Examining professors or referees: دکتر پروانه سموئی و دکتر نفیسه سلیمانی

زمان و تاریخ ارائه: Time and date of presentation: 1400/12/21 ساعت 14

مکان ارائه: Place of presentation: مجازی

چکیده: Abstract: امروزه در حوزه پز شکی، جمع آوری دادهها در مورد بیماریهای مختلف از اهمیت بالایی برخوردار ا ست و مراکز پزشکی با مقاصد گوناگونی به جمع آوری دادهها در مورد بیماران میپردازند. تجزیه و تحلیل این اطلاعات و به دسپپپت آوردن نتایج و الگوهای مفید در رابطه با بیماریها، یکی از مهمترین اهداف جمع آوری این دادههاست. در مقابل، حجم زیاد این اطلاعات و سردرگرمی حاصل از آن، مشکلی است که مانع ر سیدن به نتایج قابل توجه می شود. بنابراین میتوان از داده کاوی برای غلبه بر این م شکل و به د ست آوردن ویژگیهای موثر به منظور پیش بینی بیماریها اسپتفاده کرد. بروز بیماری تب مالت در ایران و در اسپتانهای غرب کشپور از جمله همدان بالا اسپت. تب مالت یک بیماری اندمیک در ایران محسپوب می شپپود.و اسپپتفاده از تکنیکهای داده کاوی برای ایجاد مدل پیش بینی کننده جهت احتمال ابتلا افراد به بیماری تب مالت میتواند در شناسایی زود هنگام، درمان و کاهش اثرات ناشی از این بیماری بسیار موثر باشد. هدف اصلی این پژوهش نیز ارائه مدلی جهت پیش بینی احتمال ابتلا افراد به تب مالت و شناسایی فاکتورهای موثر روی این بیماری ا ست. این پایان نامه پایگاه دادههای کوهورت فامنین در دان شکاه علوم پزشکی همدان را مورد بررسی قرار داده است. دادههای جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار داده کاوی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و مدلهای مختلف داده کاوی با اسپپپتفاده از روشهای دسپپپته بندی و خوشه بندی به منظور ایجاد مدل پیش بینی روی آنها اعمال شدند. نتایج این مطالعه میتواند به عنوان یک مدل جامع، دقیق و معتبر برای پیش بینی احتمال ابتلا افراد به بیماری تب مالت مورد اسپپتفاده قرار گیرد.

فایل: ّFile: